tisdag 26 februari 2013




                                      DIN KLARA SOL GÅR ÅTER UPP............


Har precis varit uppe på taket en stund och sett solen gå upp över bergen,fåglarna sjunger sin morgon serenad och luften är hög och klar och klockan är typ 06.30,kan det bli bättre!!?Det är så härligt att smita upp på taket emellanåt.

Efter frukosten gick Irene och jag ner till sta´n för att handla inför morgonens stora begivenhet....min födelsedag,det enda de pratar om är partyt som vi ska ha.
Det blev en lååång shopping tur men tillslut var vi tillbaka i taxi fullastad med frukt godis.ballonger och söt yoghurt,vi ska göra en speciell fruktsallad som barnen älskar. Det ska bli så roligt att få göra detta för dem.
Återkommer med bildbrvis senare ;)
Så vill jag TACKA er som hörsammat mitt upprop om pengar till biblar m.m det kommer att räcka långt!!

I går när vi varit på 5an på kvällsbön "följde" en av flickorna,Malvi 14 år,oss hem. Hon berättade att hennes mamma suttit i fängelse i 7 år p.g.a.att hon hade blivit lurad att bära en last på ryggen över gränsen till Indien och om hon blev tillfrågad om vems lasten var skulle hon svar att den tillhörde henne. Naturligtvis blev hon stoppad och lasten innehöll kokain och för detta dömdes hon till fängelse.Mänskligt sett har hon ingen möjlighet att bli fri,eftersom hon inte kan betala för sin frihet. Malvi berättade att hon ber för sin mamma att hon ska bli fri, det är en underbart vacker flicka med"huvudet på skaft",hon berättade oxå att hon vill bli läkare när hon blir stor.Hjäp Malvi genom att du oxå ber för hennes mamma!
Detta får räcka för den här gången......undrar om jag kommer att kunna sova i natt?
 Tyvärr har min kamera strejkat så det blir inga bilder denna gång,men Stina ska skicka över några till mej,så det får bli lite bildbevis nästa gång.


KRAMAR


7 kommentarer:

  1. GRATIS!! på födelsedagen! :) önskar din lilla bror!

    Ha det underbart!

    bless
    tomas

    SvaraRadera
  2. Varma gratulationer på födelsedagen, låt den bli helt underbar.

    Tänker på Dig.

    Ewa

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK Eva.Ni finns i mina tankar och böner.

      Radera
  3. GRATTIS på födelsedagen:)
    Har försökt Skypa..försöker igen..kram!:) Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Älskade tösa mi,har fått skaffa ett nytt skypekonto,det förra kraschade. Du kan kolla med Emelie så får du rätt namn. Kram

      Radera
  4. Nu pryder du framsidan av denna veckas nummer av tidningen Inblick!
    Vi har aldrig haft en så vacker framsida tidigare!

    :)

    tomas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tomas din skurk,har alltid trott att du var noga med sanningen ;).

      Radera