söndag 31 mars 2013





            ARNHILD(min bästa vän) från Märsta kom igår,på utsatt tid till och med!!En taxi stod och väntade och vi for direkt till en stor konferenshall där HCM church hade ett stort möte. Det var ca 2000 besökare och bilderna nedan visar på de mindre flickorna från Hostel 1 som dansar och sjunger och så är det en bild på de äldre flickorna som dansar folkdans...typ. Efteråt bjöds det på en liten kartong som innehöll kakor och en festis.
När vi installerat Arnhild gick vi upp till "ettan",hälsade på barnen och de började genast fråga ut Arnhild(här kallar hon sej Anni,de har svårt att uttala hennes namn).
En liten tjejj hade skadat ett finger,skrapat upp skinnet och hade rejält ont. Hon satt i knät på Malin och höll om sin hand och var stel i hela kroppen av smärta OCH rädsla för att ngn skulle röra hennes finger .Arnhild föreslår att vi ska be för henne,vi lägger händerna på henne och ber att Jesus ska hela hennes hand.En liten stund senare ser vi henne hoppa och skutta,hon kommer fram till Arnhild och säger :thank you! Hennes finger är HELT NORMALT!!,det syns INGENTING!! Vilken underbar Gud vi har!!

Nu ska vi snart ta en promenad till kyrkan för att se om pastor Raju är där. Ska oxå till "fyran" ,de ska skriva sina fadderbrev som ska med hem till Sverige i morgon,Natanael och Malin Alfven åker hem då.
Så blir det väl lite strosande i sta´n och så avslutar vi dagen med förbön på Half way home.

Ha en välsignad dag

kramar Mariah och Arnhild


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar