tisdag 12 mars 2013




                                          BRÅDA DAGAR.......

 Ja,det har verkligen varit fullfart de senaste dagarna. Vi vill ju hinna med så mycket som möjligt när Mikael är här.Först och främst ska vi lyssna till de flickors berättelser som ska med till sverige. I måndags kväll träffades vi(svenska teamet,Mikael,pastor Raju och en tolk) för att flickorna skulle berätta. När den första flickan,som är i övre tonåren berättat klart ,orkade vi inte höra mer den kvällen!
Hon berättade i en timme ungefär och när hon började gråta sa Raju: detta är ett genombrott för henne,hon har inte kunnat gråta förut.Hon kom i julas så det är ju inte så länge hon varit här.
Det är ju en del i läkningsprocessen att få berätta för någon som lyssnar och också få gråta tillsammans med människor som visar omsorg,medkänsla och som finns där hela tiden och också efteråt.
Mycket av det hon berättade är så fasansfullt så jag kan inte ens skriva ner det här.
Ska försöka skriva ngt för att ni ska förstå hur oerhört viktiga ni är som på olika sätt sponsrar detta arbete!

Hon såldes av sin egen syster till en bordell i Indien,som alla flickor som kommer dit kämpar de emot den första tiden.Hon sparkade,slog med armarna och skrek när den första kunden kom och det gick upp för henne vad det handlade om. Då höll hennes syster och några till fast henne!!!!och så kunde våldtäkten geomföras.
En vanlig dag var hon tvungen att ta emot ca 30 förövare och varje gång hon skrek och spjärnade emot blev hon slagen,skuren i ansiktet och på kroppen med rakblad!!
Vid en speciell högtid i Indien då det kommer mycket folk från olika håll och länder berättar hon att flickorna var tvungna att jobba fram till 4-5 på morgonen,så i stället för 30 övergrepp blev det ca 60 övergrepp/dygn!!
Tänk dej en liten tonårstjej,som dag ut och dag in ska genomlida detta. Alla flickor vi pratat med säger att det värsta är inte själva "sexakten" utan det grymma våld som dessa män finner njutning i!!
Vi ska träffa flickorna idag oxå,så var gärna med och bed för dem,om ni bara visste vad det betyder för dem när vi berättar att det är många i Sverige som beder för dem. Här ser vi vad bön förändrar,så TACK för att ni kommer ihåg dessa flickor i era böner och gåvor.UTAN ER HJÄLP SKULLE VI VARA TVUNGNA ATT SÄGA NEJ TILL FLER FLICKOR,MEN DET GÅR JU INTE....ELLER HUR!!!
Pastor Raju berättade här om dagen att det är 75 nya flickor på väg in och 7 nya bäbisar som slipper hamna i fattidom......vi fortsätter stödja med pengar och förbön!!!
Gå in på LOVENEPAL.SE och gör en insats för dessa små Guds prinsessor och även prinsar numera :)

Kramar Mariah

PS.På söndag flyger jag tillsammans med Evelina Stina  och en tolk till Surket(förmodligen felstavat,men det låter så) som är närmsta ort före Badibyarna. Vi ska besöka så många familjer som möjligt och också träffa de 75 flickor som ska komma till våra hostels. Är så tacksam för ekonomiskt bidrag till detta.DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar