lördag 9 mars 2013




                                       VILKEN GUDSTJÄNST!!!!

Ni skulle vara med här en lördag morgon då ca 80 flickor ska göras iordning för att åka till kyrkan,men på nå´t konstigt vänster står alla uppställda på raka led ute på gården och så marscherar vi alla nedför backen till de väntande bussarna.Tillsammans med hostel 5,som ligger ganska nära"vårt hostel"blir det 2 fulla bussar.Väl framme blir det ytterligare väntan....pastor Raju ,som varit borta från sin församling en hel månad,tar igen detta med att predika lite extra,men till slut är första gudstjänsten slut och barnen går till sitt och vi andra går in i kyrksalen,där ca 600 åhörare precis lämnat.
Mikael Alfven är en högt älskad och aktad man här,så det tar lite tid innan "svenskarna" är på plats.
Lovsångsteamet drar igång och himlen trillar ner..det är så mäktigt,luften vibrerar och det är en så tydlig Gudsförväntan och närvaro!!
Mikael skulle ge en kort appell,men Herren tyckte ngt annat ;)!
Det var såå härligt att se och höra Mikael igen(första gången på över ett år) i sitt rätta element!När inbjudan gick ut om förbön strömmade så gott som alla fram och flera vittnade om hur Gud gripit in och helat under mötet!!
Det går ju inte att förmedla en känsla i skrift,men benen bar knappt,tårarna bara strömmade nedför kinderna ...TACK GUD!!!
För första gången var de 5 bäbisarna Mose,Ester,Mirjam,Jonatan ochPaul med,så det sista vi gjorde var att de kom fram med sina nannies och blev välsignade!
Det blev så tydligt för mej:"ALLT vad ni har gjort mot EN av dessa mina minsta,har ni gjort mot mej",säger Jesus! Vilken välsignelse denna församling kommer att skörda genom detta arbete. Det är 7 nya bäbisar  och 75 nya flickor(i en första omgång) på väg in. Så nu vill jag ingen VÄDJA TILL DEJ ATT VARA MED OCH STÖTTA MED FÖRBÖN OCH GENOM ATT BLI FADDER ELLER BLI EN ÅTERKOMMANDE GÅVOGIVARE!!!
Gå in på www.lovenepal.se
 och läs mer om arbetet och hur du kan ge din gåva.Där finns oxå schemat för flickornas turne´i Sverige.

                                                               GOD BLESS


                                                             uppställningen har börjat

det sista fixas med hår och kläder



och här har vi de små underverken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar