måndag 4 mars 2013




         MOSE,MIRJAM,ESTER JONATAN OCH PAUL(paulus)..........

Näe det är inte fråga om bibelundervisning utan namnen på de 5 bäbisar som fått en andra chans på" Mirjam home",ett spädbarnshem som startats upp för att ta hand om nyfödda som lämnats på en soptipp eller lagda i en plastpåse på ngn undangömnd plats,för att dö!!
Vilken outhärdlig smärta och vanmakt det måste varit för dessa mammor att fatta ett så drastiskt beslut,allt på grund av fattigdom och felaktig människosyn.
Ester,Paul och Jonatan är TRILLINGAR,deras mamma dog bara några dagar efter förlossningen.
Det kändes som att vara på helig mark när vi kom in "barnkammaren",utmed ena väggen stod 5 spjälsängar med vit sänghimmel över som oxå fungerar som myggnät. ÅH vad jag önskar att jag kunde förmedla känslan!!
Jag tog upp lilla Mirjam,hon var född med ett hjätfel och har redan gått igenom en operation som lyckats väl.
Det är svårt att förstå att denna lilla välmående gudomligt söta prinsessa för bara några månader sedan var  döende. Hon var bara skinn och ben och så gott som uttorkad när hon kom till hemmet.
Jag höll henne i famnen och pratade med henne,hon var svårflörtad,kanske för att hon tyckte jag pratade konstigt ;),men till slut gav hon mej ett litet leende och efter sen stund försökte hon "prata" med mej....jo,det är sant.....;). Hjärtat fullkomligt smälter när man ser denna ljuvliga skönhet.

Det är väl förspänt med barnsköterskor,tror det var fyra flickor plus en härlig äldre kvinna som visste hur man handskas med barn,så de här barnen har det verkligen förspänt för i huset finns dessutom Hostel 4 vilket innebär ca 40 flickor som kommer att kivas om att få bära.
Vet att det just nu är flera av er som läser detta som undrar om det går att adoptera dem...tyvärr inte. det finns helt enkelt inget sådant "avtal "med Nepal/Sverige(ordalet mitt).Men de behöver faddrar så gå in på Love Nepal .se och anmäl ditt intresse.
Om en stund åker vi till "half way home" ett hem för flickor i övre tonåren som är i så dåligt skick att de inte kan jobba på bordell längre!!! Kom ihåg dem i era böner!!

Kramar     Mariah

PS Hoppas kunna visa lite bilder på bäbisarna vid ett senare tillfälle DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar